Hopp til innhold

Stat-Ease 360

Oppgradere til Stat-Ease 360 og opplev kraften til profesjonelle DOE programvare.

Få bedre produkter og prosesser med Stat-Ease® 360. Denne "pro"-versjonen kompletterer Design-Expert® med tilleggsfunksjoner for avanserte brukere. Bruk den samme strømlinjeformede arbeidsflyten som gjør Design-Expert® best i klassen for eksperimentell design. Tekniske fagfolk som kjører dataeksperimenter eller ønsker å implementere Python-skript kan nå dra nytte av all den nye funksjonaliteten. "Space-filling" design, Gaussiske prosessmodeller, Python-skript og en ny logistisk klassifiseringsnode gjør Stat-Ease® 360 til en kraftigere versjon av Design-Expert.®

Våre brukere ga overveldende positive tilbakemeldinger til vår lansering av SE360 på 2021 Stat-Ease DOE konferansen, sier
Martin Bezener, president og CTO i Stat-Ease. "De nye funksjonene, spesielt Python-verktøyene,
utvider horisonten til programvaren vår enormt. Avanserte brukere får alle de kraftige og
intuitive funksjonene i Design-Expert, pluss mye mer.

Om

Om Stat-Ease

Stat-Ease 360 (SE360) legger til design og analyse av deterministiske dataeksperimenter, Python-integrasjon og andre funksjoner på høyt nivå til vår verdensklasse Design-Expert® programvare (DX) for design av eksperimenter. SE360s Python-skriptverktøy gjør det enkelt for dataanalytikere på høyt nivå å skrive automatiserte skript og tilpasset kode, og kombinerer dermed kraften til dette høynivåprogrammeringsverktøyet med DXs enestående evner i én sømløs arbeidsflyt.

For de som driver med FoU ved hjelp av simuleringer, gir SE360s nye latinske hyperkube og optimale romfyllende design et velkomment alternativ til mer tradisjonelle layouter for ikke-deterministiske eksperimenter. Gaussiske prosessmodeller for deterministiske data komplimenterer disse nye dataeksperimentdesignene. Videre utvider SE360 de logistiske regresjonsverktøyene introdusert i Design-Expert 13 med en klassifiseringsnode som inkluderer ROC-kurveplott og andre grafiske vurderinger for binære utfall.


Design av eksperimenter (DOE) Laget kraftig

Python-integrasjon

Lag Python-skript som samhandler med Stat-Ease 360. Benytt deg av hele Python-økosystemet for å visualisere, analysere og få mest mulig ut av dataene dine.

Gaussiske prosessmodeller

Analyser deterministiske responser fra dataeksperimenter med Gaussiske prosessmodeller.

Space-filling design: Latin Hypercube & Optimal Distance

Disse designene har mange ønskelige egenskaper som gjør dem ideelle for dataeksperimenter.

Nyheter

Hva er nytt i Stat-Ease 360

Versjon 13 av Design-Expert® inkluderer mange nye tillegg til design-, analyse- og visualiseringskomponentene. Alt gjort mens vi holder vårt intuitive og brukervennlige grensesnitt intakt.

Nytt i DX13: Design Space Augmentation Wizard

Utvid, sammentrekk eller skift designområdet ditt for å finpusse et optimalt område. DX13s veiviser gjør dette enkelt for både prosess- og blandingsdesign. Gjenbruk eksisterende data (eller fjern noen) og få mest mulig ut av eksperimentet!

Nytt i DX13: Poisson Regression

Bruk Poisson-regresjon for å tilpasse mer presise modeller når responsen er telledata (diskret, ikke-negativ), for eksempel antall defekter per enhet eller antall forekomster per tidsperiode.

Nytt i DX13: Flere analyser

Modeller enkelt svar på ulike måter for enkelt å sammenligne dem. Bare trykk på pluss-knappen (+) på Analyse-grenen og prøv forskjellige modellreduksjonsmetoder eller transformasjoner. Velg den beste analysen for å oppnå optimaliseringsmål.

System

Systemkrav

Windows Installasjon
Minimum maskinvare og driftssystem krav:

Komponent Minimum
Prosessor 1 GHz
Harddisk 250 MB ledig plass
Minne 2 GB
Skjerm 1024×768
Driftssystem    Windows 8/ 8.1 /Windows 10

https://www.statease.com/docs/v13/single-installation/

macOS installasjon
Minimum maskinvare og driftssystem krav:

Komponent Minimum
Prosessor 1 GHz
Harddisk 250 MB ledig plass
Minne 2 GB
Skjerm 1024×768
Driftssystem    MacOS 10.12 eller høyere

https://www.statease.com/docs/v13/macos-installation/

Lisensalternativer

Abonnement

Inkludert:

  • Vedlikeholdsoppdateringer
  • Nye versjonsoppgraderinger
  • E-poststøtte

Network

Inkludert:

  • 3, 5 eller 10 flytende seter
  • Flytende sete - Design-Expert® vil kontakte en lisensiert server for å sjekke et sete mens programmet kjører. Programvaren kan installeres på et hvilket som helst antall arbeidsstasjoner, men bare 3, 5 eller 10 brukere kan bruke programvaren om gangen. Se dokumentasjonen for lisensserverinformasjon https://www.statease.com/docs/v12/network-quick-start/
  • Vedlikeholdsoppdateringer
  • Nye versjonsoppgraderinger
  • E-poststøtte

Support

Support

Alfasoft tilbyr gratis teknisk støtte til alle våre kunder.

Vennligst beskriv problemet ditt så detaljert som mulig når du kontakter vårt hjelpesenter. Husk å alltid informere om ditt serie-/lisensnummer, produktversjon og ditt operativsystem.

Klikk her for å besøke vårt hjelpesenter og kunnskapsbase!

Du kan også besøke lenkene nedenfor for å få hjelp: