Hopp til innhold

TestRail

Strømlinjeform testprosesser, få innsyn i QA og frigjør programvare av høy kvalitet

TestRail er et nettbasert verktøy for håndtering av testsaker. Den brukes av testere, utviklere og teamledere til å administrere, spore og organisere programvaretesting. TestRail lar teammedlemmer legge inn testsaker, organisere testsuiter, utføre testkjøringer og spore resultatene deres, alt fra et moderne og brukervennlig nettgrensesnitt.

 • Administrer testsaker, planer og kjøringer effektivt
 • Øk testproduktiviteten betraktelig
 • Få sanntidsinnsikt i testfremgangen din
 • Integrere TestRail med problemsporingen din
 • Velg TestRail Enterprise for større lag

TestRail er et flott alt-i-ett-verktøy for å administrere testlagre, lage testplaner, spore fremdriften for testkjøring, overvåke automatiseringsdekning og generere innsiktsfulle rapporter.

Om

Hva er TestRail?

En detaljert og omfattende introduksjonsguide til TestRail

 • Introduksjon
  I denne videoen vil du få en oversikt over hovedfunksjonene og navigasjonselementene til #1 testadministrasjonsprogramvaren for QA og utviklingsteam.
 • Prosjekttyper
  I denne videoen lærer du forskjellen mellom prosjekter med ett enkelt depot for alle tilfeller, de med grunnlinjestøtte og de med flere testsuiter.
 • Test suiter og saker
  TestRail er et populært, brukervennlig verktøy som hjelper testere og utviklere med å administrere prosjektene sine på en mer organisert måte. I denne opplæringsvideoen lærer du hvordan du administrerer, grupperer og organiserer testpakkene og sakene dine i TestRail. Hvis du ikke er kjent med å sette opp et nytt prosjekt, anbefaler vi at du begynner med den forrige videoen i denne spillelisten.
 • Testkjøringer og resultater
  TestRail er det #1 testadministrasjonsverktøyet, populært for sitt rene brukergrensesnitt, tilpasningsmuligheter og sømløs integrasjon med andre verktøy. I denne opplæringen vil du bli kjent med testkjøringer, lære hvordan du utfører tester og registrerer testresultater i TestRail.
 • Defektintegrasjon
  En av tingene som lager TestRail så populær er den sømløse integrasjonen med problem-, defekt- og feilsporingsverktøy, som Jira, Youtrack, GitHub og mange flere. I denne videoen lærer du alt om TestRailsin defekt integrasjon.
 • milepæler
  Milepæler og gjøremål er viktige aspekter ved TestRail. I denne opplæringsvideoen lærer du hvordan du administrerer prosjektmilepæler og testoppgaver mer effektivt.
 • Testplaner
  I denne videoopplæringen lærer du hvordan du lager testplaner og tester mot forskjellige konfigurasjoner og plattformer.
 • Rapportering
  Lær hvordan du viser sanntidsberegninger og statistikk og genererer avanserte testrapporter ved hjelp av TestRail.
 • Administrasjon
  I denne videoen lærer du hvordan du administrerer TestRail og implementere tilpasninger. 
 • Enterprise
  TestRail Enterprise er designet for å møte behovene til større organisasjoner. Denne videoen beskriver de viktigste funksjonene som skiller TestRail Enterprise fra TestRail Professional.

Funksjoner

Funksjoner i TestRail

TestRail - Dokumenter testplanene dine

Dokumenter testplanene dine og spor fremgang i sanntid

Organiser og strukturer gjenbrukbare testtilfeller i mapper, lag smidige testplaner og spor testkjøringsfremdrift med et raskt og brukervennlig grensesnitt designet spesielt for testadministrasjon.

Øk testdekningen og sporbarheten

Utkast til testsaker raskere, evaluer dekning og koble tester til krav og mangler i Atlassian Jira, GitHub Issues, GitLab og mer. Generer sporbarhetsrapporter umiddelbart slik at alle i teamet ditt kan se teststatusen i sanntid.

TestRail - Øk testdekningen
Bygg inn åpenhet i testing og kvalitetssikring

Bygg åpenhet og synlighet i testing og kvalitetssikring

Spor testaktivitetene og kvalitetsmålingene dine på én enkelt plattform for å forbedre samarbeidet, evaluere risikoen og gi ut programvare av høyere kvalitet.

Sentraliser automatisert og manuell testing

Integrer med ethvert automatiseringsverktøy eller rammeverk, rapporter om automatiserte tester som kjøres via CI/CD, og ​​sentraliser automatisert og manuell testrapportering for synlighet og effektiv analyse.

Sentraliser automatisert og manuell testing.

Bygg tillit til produktkvaliteten din

av kundene øker testdekningen med 50 % eller mer etter vedtak TestRail

av kundene rapporterer en betydelig økning i synlighet i testing

av kundene sparer 2-3 timer per uke per QA-teammedlem

Belønninger

Belønninger

TestRail er leder i testledelse

TestRail er leder i årgangen 2021 G2 Grid for testadministrasjon og programvaretesting, med de høyeste rangeringene for beste resultater, mest implementerbare og totalt sett enterprise leder også Fall 2021, Sommeren 2021, og Våren 2021 G2 Grid.*

For mer uavhengig verifisert forskning og reviews, Kan du gå til TestRail side ved G2, TechValidateeller Capterra.

TestRail - Belønninger

Lisensiering

Lisensalternativer

TestRail tilbys i to utgaver: Profesjonell og Enterprise. 

TestRail Profesjonell er basisutgaven som brukes av mindre og mellomstore organisasjoner. Lisensen kan installeres på dine lokale servere eller Gurocks skybaserte/SaaS-løsning.

TestRail Enterprise møter behovene til større organisasjoner med enterprise-nivå funksjoner og støtte. Som TestRail Profesjonell, den er tilgjengelig for installasjon på din lokale server eller vår skybaserte SaaS-løsning.

Funksjoner inkludert i Enterprise utgave på toppen av Professional:

TestRail Enterprise inkluderer alle fordelene ved TestRail Profesjonell sky, pluss:

 • SAML 2.0 SSO-evne
 • Konfigurerbare sikkerhetskopier og on-demand datagjenoppretting
 • Revisjonslogging for økt sikkerhet
 • Administratorrettigheter på prosjektnivå
 • Enterprise-klasse teknisk støtte
 • 500 GB lagringsplass inkludert

Lær mer om TestRail Enterprise i de neste video.

Support

Support

Alfasoft tilbyr gratis teknisk støtte til alle våre kunder.

Vennligst beskriv problemet ditt så detaljert som mulig når du kontakter vårt hjelpesenter. Husk å alltid informere om ditt serie-/lisensnummer, produktversjon og ditt operativsystem.

Med abonnement på TestRail, støtte og vedlikehold er inkludert. Trenger du teknisk støtte, for å rapportere feil eller har ideer om nye funksjoner, ta kontakt AlfasoftGurock TestRail Support or TestRail Fellesskapfora.

Hvis lisensen din er i ferd med å utløpe, eller du er interessert i å oppgradere lisensen til Enterprise, vennligst kontakt Alfasoft for hjelp.