Hopp til innhold

Mathcad Prime 8

Mathcad er industristandarden for beregninger og teknisk dokumentasjon

Mathcad er valgt av de fleste selskaper i markedet for toppkvalitetsberegninger for å verifisere og validere ingeniørdesignberegninger. Dette programvareverktøyet, synonymt med profesjonell, men lett å følge teknisk dokumentasjon, er en verdensledende beregningsprogramvare. Alfasoft kan tilby lisenser, teknisk støtte, administrasjon og skreddersydd opplæring for all din beregning og Mathcad behov.

Mathcad er ingeniørbedrifters valg for å jobbe effektivt og feilfritt ved å bruke et verktøy som:

 • er enkel å bruke
 • støtter automatiserte og raske beregninger
 • verifiserer beregningsresultater
 • forenkler dokumentasjon

Mathcad har hjulpet virksomheten vår ved å gjøre det mulig å utlede og utvikle standardberegninger for hele teamet. Dette har forbedret nøyaktigheten og dokumentkvaliteten vår og gir en konvensjonell matematisk notasjon for alle. Dette lar ingeniørene våre effektivt utføre og validere komplekse beregninger sømløst og utvikle profesjonell, men lett å følge teknisk dokumentasjon.

Om

Hva er Mathcad?

PTC Mathcad – Vis arbeidet ditt!

Tekniske beregninger er avgjørende for produktdesign. For å oppnå gode resultater trenger du en omfattende, men intuitiv applikasjon som utfører nøyaktige beregninger, muliggjør sporbarhet, beskytter åndsverk og lar deg vise arbeidet ditt til andre.

Dokumenter de mest kritiske tekniske beregningene dine i en notatbok med naturlig matematisk notasjon som automatisk støtter regning med enheter. Vis arbeidet ditt ved hjelp av rike formateringsalternativer sammen med plott, tekst og bilder i ett enkelt, profesjonelt formatert dokument.

Velg PTC Mathcad Prime fordi regneark bare ikke kan konkurrere. Mathcad representerer matematikk på en intuitiv og visuell måte du allerede kjenner til, noe som gjør det enkelt å definere, forstå og manipulere tekniske beregninger med det whiteboard-lignende brukergrensesnittet.

Mathcads tilnærming til tekniske beregninger

Standard matematikknotasjon

Tilgang til matematiske notasjoner og symboler gjør det enkelt å konstruere ligninger. Ligninger legges inn slik de vises i en oppslagsbok, med muligheten til å bruke engelske og greske tegn i standard matematiske operasjoner.

Mathcad - Naturlig matematisk notasjon

Forstår enheter

Mathcad lar deg automatisk gjenkjenne og konvertere mellom enheter, og eliminere enhetskonvertering og avrundingsfeil. Automatisk konvertering mellom imperisk og metrisk system er mulig, og du kan enkelt definere egne enheter.

Enheter etterretning

Matematikk på et høyere nivå

Mathcad inneholder mer enn 700 innebygde matematiske funksjoner for kraftig numerisk og symbolsk matematikk, slik at du kan løse numerisk algebra, geometri, trigonometri, kalkulus, differensialligninger og mer. Den symbolske beregningsmotoren eliminerer feil når du utfører håndberegninger.

Matematikk på høyere nivå

Teknisk dokumentasjon

Mathcad er mer enn bare en kalkulator, men er en teknisk notatbok som lar brukere kombinere tekst, matematiske uttrykk, grafikk og merknader i ett enkelt regneark.

Mathcad dokumenterer arbeidet ditt

Nyheter

Hva er nytt i Mathcad Prime 8?

PTC har nylig sluppet Mathcad Prime 8 versjon, så la oss ta en titt på forbedringene.

 1. Omdefinering advarsler
 2. Vis ramme (topptekst, bunntekst, sidetekst) 
 3. Delvis derivatoperatør 
 4. Kopier/lim inn flere verdier til kombinasjonsboksen 
 5. Symbolikk motorforbedringer 
 6. Numeriske motorforbedringer 
 7. Forbedringer i brukervennlighet 
 8. Diverse
 9. Lagre eldre regneark som HTML
 10. Windows 11-støtte

Mathcad Søknadsoppdateringer

Det er flere oppdateringer av funksjonalitet på applikasjonsnivå, som inkluderer viktige funksjoner etterspurt av brukere.

Applikasjonsoppdateringer
 • Du kan nå stille inn advarsler for når enten bruker- eller system-definerte identifikatorer som variabler, konstanter og funksjoner omdefineres i regnearket. Dette lar deg unngå å uvitende endre definisjonen av kritiske parametere.
 • Vi har lagt til en partiell derivert-operator i Operatører-menyen som du kan bruke til å definere beregninger som inkluderer partielle deriverte.
 • Du kan uavhengig slå på topptekst, bunntekst eller sidevisningsramme med den nye funksjonen for visningsramme.
 • Og for å forbedre brukervennligheten til combo-box-inndatakontrollen som ble lagt til i den siste utgivelsen, i Prime 8, kan du kopiere flere verdier og lime dem inn i redigeringsmodusen for kombinasjonsbokser, noe som gjør opprettelsen av kombinasjonsboksinndatakontroll enklere.

Symboliske og numeriske motorforbedringer

Det er mange kundedrevne forbedringer av symbolikkmotoren Mathcad Prime 8, samt ny funksjonalitet som ikke er sett i tidligere versjoner av Mathcad. I tillegg til generelle søkeordforbedringer har det vært betydelige forbedringer og utvidelser i bruk og ytelse for integrerte funksjoner, som Fourier, Laplace og Ztrans og deres inverser. To nye modifikatorer er lagt til for å tillate manipulering av normaliserings- og oscillerende faktorer for bruk med Fourier-nøkkelordet. Kalkulusoperatorer som Limits, Integrals og Derivatives har blitt forbedret og dekker utvidede brukstilfeller. Og det er nå bedre automerking av udefinerte variabler i symbolske resultater.

Mathcad Brukervennlighetsoppdateringer

Mathcad brukervennlighetsoppdateringer
 • Du kan nå se på en regnearkfane når et regneark ikke er lagret og kan lukke et regneark direkte fra fanen.
 • Du kan flytte regneark for å omorganisere rekkefølgen.
 • Hver fane inkluderer nå en meny med høyre museknapp som gir tilgang til nyttige handlinger, inkludert beregne, flytte fane, kopiere hele filbanenavnet, åpne mappen som inneholder og lukke denne eller andre faner.
 • Og det er flere mindre brukervennlighetsoppdateringer, som den nye klartekstformatkommandoen og ctrl/hjulzoom.
Lagre som HTML eldre regneark.

Lagre som HTML eldre regnearkvisning

Det er mange kundedrevne forbedringer av symbolikkmotoren Mathcad Prime 8, samt ny funksjonalitet som ikke er sett i tidligere versjoner av Mathcad. I tillegg til generelle søkeordforbedringer har det vært betydelige forbedringer og utvidelser i bruk og ytelse for integrerte funksjoner, som Fourier, Laplace og Ztrans og deres inverser. To nye modifikatorer er lagt til for å tillate manipulering av normaliserings- og oscillerende faktorer for bruk med Fourier-nøkkelordet. Kalkulusoperatorer som Limits, Integrals og Derivatives har blitt forbedret og dekker utvidede brukstilfeller. Og det er nå bedre automerking av udefinerte variabler i symbolske resultater.

System

System krav

 • 64-bit Windows 10-maskin
 • 2 GB harddiskplass (600 MB for PTC Mathcad, 1.5 GB midlertidig plass under installasjon)
 • Microsoft. NET Framework 4.8
 • DVD-stasjon (for fysiske medier) eller Internett-tilkobling (for nedlasting). En Internett-tilkobling kreves i begge tilfeller for lisenserverv.
 • For å se PTC Mathcad Prime 8.0.0.0 Hjelp system, din system må ha en av følgende nettlesere:
 • Google Chrome (alle versjoner)
  – Internet Explorer 9 eller nyere
  - Firefox 10 eller senere

Lisensiering

Lisensalternativer

PTC tilbyr de årlige abonnementsbaselisensene for Mathcad Prime 8

Du kan velge mellom:

  – Individuelt abonnement
  – Flytende abonnement
  – Globalt abonnement

For gruppepriser, akademiske pakker eller innkjøpsordrer, vennligst Ta kontakt med oss eller send en e-post til info@alfasoft.com

Support

Support

Alfasoft tilbyr gratis teknisk støtte til alle våre kunder.

Vennligst beskriv problemet ditt så detaljert som mulig når du kontakter vårt hjelpesenter. Husk å alltid informere om ditt serie-/lisensnummer, produktversjon og ditt operativsystem.

Vi anbefaler også disse online supportsidene og ressursene: